Volksbank a redus dobanzile oferite la depozitele persoanelor fizice in lei cu 0,25-0,5 puncte procentuale, reducerile fiind mai mici in cazul maturitatilor mai mari - 6 si 12 luni.
Astfel, noile dobanzi la lei pornesc de la 5,5%/an pentru depozitele pe o luna si ajung la 6,25% pe an in cazul depozitelor pe 12 luni.

Potrivit statisticilor interne ale Volksbank, dobanzile practicate de jucatorii importanti de pe piata la depozitele in lei pe un an s-au redus cu 0,5-1 punct procentual fata de vara anului trecut.

In cazul depozitelor in euro constituite de persoanele fizice, au fost operate reduceri intre 0,25 si 0,40 puncte procentuale. Noile dobanzi variaza de la 3,25%/an la depozitele pe o luna si 4,15% pe an la depozitele pe 12 luni.

Banca nu a modificat dobanzile oferite la planul de economii si contul de economii. Pentru planul de economii, dobanda este de 6,5%/an la lei, respectiv 4,25%/an la euro, la care se adauga bonusuri anuale in functie de vechimea depozitului. La contul de economii, ratele dobanzilor raman de 5%/an la lei si 2,75%/an la euro, dobanzile fiind virate zilnic in cont.

Totodata, Volksbank ofera clientilor care isi constituie depozite prin internet banking un plus la dobanda de 0,25% la economiile in lei si de 0,15% la cele in euro.

De la 1 februarie, Volksbank va oferi bonusuri si in cazul planurilor de economii create de clientii persoane fizice prin intermediul platformei internet banking, initial, bonusurile acordandu-se doar pentru depozitele la termen constituite online.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri