Dintre orasele analizate, cele mai mari cresteri s-au inregistrat in Iasi, unde valorile de piata pe metru patrat in apartamentele in bloc au urcat in medie cu 6,11% fata de trimestrul anterior, dar si in Timisoara (+4,90%), Cluj-Napoca (+4,27%), Brasov (+3,62%) si Constanta (+2,26%). In Bucuresti, cresterea a fost mai moderata, de 1,82%, dar per total, ritmul de crestere din majoritatea oraselor a fost mai semnificativ in trimestrul al doilea fata de primul trimestru.

In ceea ce priveste sectoarele Capitalei, cinci din sase au inregistrat in al doilea trimestru din 2017 cresteri pentru acelasi tip de proprietati analizate. Astfel, sectorul 3 a condus in clasamentul cresterilor, cu un avans de 3,41% in trimestrul doi fata de trimestrul intai. Sectoarele 6 si 4, dupa ce inregistrasera mici scaderi in trimestrul anterior, au fost pe plus in trimestrul doi, cu 2,58%, respectiv 2,49%.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont
Sursa foto: Blackboard / Shutterstock