BRD Asigurări de Viață, împreună cu BRD, a lansat Asigurarea cu componentă investițională LongVITA INVEST. Asigurarea oferă capital garantat la scadență și poate genera câștiguri suplimentare în funcție de evoluția bursei.

”Inovația LongVITA INVEST constă în opțiunile de investiții pe care le oferă: produse structurate și fonduri de investiții. Produsele structurate din prima campanie prezintă caracteristici competitive, și anume, capital garantat la scadență și expunere la piața de capital, prin corelarea cuponului final cu performanța unui indice bursier”, se menționează într-un comunicat de presă al BRD.

Clienții au libertatea de a-și construi strategia de investiții cu LongVITA INVEST. Produsul oferă posibilitatea de a accesa noi produse structurate și de a suplimenta sau realoca sume între diverse opțiuni de investiții pe parcursul duratei contractului.

Componenta de asigurare de viață oferă o serie de beneficii. Venitul obținut este neimpozabil indiferent de momentul în care polița este răscumpărată, iar beneficiarii numiți în poliță, moștenitori legali sau nu, nu plătesc nicio taxă de succesiune. În cazul în care pe durata de viață a contractului apare un eveniment neprevăzut, de ex. decesul titularului poliței, investiția inițială este protejată până la o diferență de 200.000 EUR la data producerii evenimentului.

BRD Asigurări de Viață deține o cotă de piață de 7,8%, conform rezultatelor financiare pe al doilea trimestru 2023, publicate de Autoritatea de Supraveghere Financiară. BRD Asigurări de Viață face parte din grupul Société Générale și are ca principali acționari compania franceză de asigurări Sogecap S.A. și BRD Groupe Société Générale S.A.

Société Générale este unul dintre cele mai importante grupuri de servicii financiare europene.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri