Produsul saptamanii: Pachet BCR destinat antreprenorilor

BCR, cea mai mare banca de pe piata locala, a lansat un pachet de servicii destinat microintreprinderilor cu o cifra de afaceri mai mica de un milion de euro prin care ofera firmelor acces gratuit la anumite produse si servicii promovate de banca.

Prin contul Antreprenor BCR clientii au posibilitatea sa beneficieze de o serie de produse si servicii gratuite sau reduse, precum: cont curent in lei si euro, serviciul de efectuare operatiuni prin canalele alternative ale bancii, card de debit in lei, un numar de retrageri de la bancomatele BCR, un numar de transferuri intra/interbancare, card de credit in lei, comisioane speciale la acordarea creditelor, acces la un portal de promovare a afacerilor (www.doingbusiness.ro) si reducere la pretul de achizitie al pachetului de semnatura electronica.

„BCR sprijina astfel afacerile mici, fiind constienti ca intreprinderile din acest segment reprezinta motorul economiei. Oferim clientilor nostrii, pe langa solutii operationale complete si solutii de finantare avantajoase si usor de obtinut cum este overdraftul – produs recent lansat”, a declarat Sorin Mititelu, director executiv al directiei de dezvoltare afaceri si produse de retail din cadrul BCR.

BCR este lider pe piata bancara pentru segmentul de clienti microintreprinderi, cota de piata a bancii fiind de circa 51%.

De asemenea, BCR ofera incepand cu luna aceasta clientilor microintreprinderi cu rulaje importante posibilitatea obtinerii unui descoperit de cont fara garantii materiale, fara analiza economico-financiara si cu documentatie redusa pentru o perioada de creditare de 12 luni ce poate fi prelungita cu pana la 5 ani prin prelungire automata.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Money »Setari Cookie-uri