Google a cumparat site-ul de cupoane german DailyDeal.de pentru a-si creste propria afacere Google Offers si peste Ocean, scrie eWeek.com.
Tranzactia a avut loc pe 19 septembrie. DailyDeal.de concureaza in Germania cu jucatori precum Groupon sau LivingSocial.

Lansat in decembrie 2009, DailyDeal are 200 de angajati si ofera reduceri intre 50% si 90% la restaurante, destinatii turistice sau entertainment in peste 90 de orase din Germania, Austria, Elvetia si SUA.

DailyDeal.de a vandut peste 252.000 de vouchere in primele trei luni ale anului curent.

“Pe masura ce din ce in ce mai multi oameni intra pe Internet pentru a gasi reduceri relevante, incercam sa gasim noi modaliati de a ajuta consumatorii sa gaseasca cele mai bune oferte. Echipa DailyDeal are in spate performante remarcabile si ne asteptam sa lucram perfect cu ea”, a declarat un purtator de cuvant al Google, confirmand tranzactia.

Valoarea ei nu a fost facuta publica.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri