Cine te poate cauta pe Facebook, dupa numele cu care te-ai inscris? Oricine, exceptand cei pe care i-ai blocat. Facebook scoate aceasta setare, notificand totodata pe cei care “s-au ascuns” ca vor putea fi gasiti prin cautare pe retea.

Odata cu lansarea Graph Search, caile prin care cineva putea sa te descopere pe Facebook au crescut, de asemenea, exponential. Practic, orice bucatica de informatie personala ar putea iesi la suprafata printr-o simpla cautare. Daca listezi, public, ca locuiesti in Bucuresti, un Graph Search dupa “Oameni care traiesc in Bucuresti” ar putea conduce pe cineva la profilul tau.

In urmatoarele luni, utilizatorii care au ales sa nu poata fi gasiti prin cautari vor fi notificati, clar, ca aceasta optiune nu mai este valabila. Vor trebui sa confirme ca au inteles acest lucru inainte de a putea continua sa foloseasca Facebook ca pana atunci.

Dupa acest pas, utilizatorii vor putea sa incerce sa nu fie vizibili prin bifarea a o multitudine de optiuni si filtre, lucru care se poate dovedi anevoios, scrie TechCrunch.com.

Citeste si:
Schimbare la Instagram: Aplicatia va cere data nasterii
Schimbare la Instagram:...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea New Media »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Facebook trasa la raspundere in Ungaria. Ce efecte vor fi in Romania