Yulia este creatoarea unui clip video pe YouTube de aproximativ 2 minute in care explica de ce au iesit ucrainienii in strada si care este explicatia protestelor care au zguduit tara vecina in ultimele saptamani.

“Vreau sa stiti de ce zeci de mii de oameni sunt pe strazi. Vrem sa fim liber de dictatura, sa fim liberi de politicieni, oamenii vor sa isi salveze averile. Vreau ca ucrainienii sa traiasca linistiti. Guvernantii sunt barbari. Vrem sa nu fim corupti. Vrem sa fim liberi. S-ar putea ca de maine sa nu mai avem telefoane, accesul la Internet sa ne fie restrictionat iar politia si jandarmeria sa ne omoare pe strazi. Cerem ajutorul tuturor. Vrem libertate!”, spune Yulia in clipul postat pe site-ul de partajare video.

Inca din momentul postarii pe YouTube, iar protestele au degenerat in adevarate lupte de strada, clipul a reusit sa stranga peste 5 milioane de vizualizari.

Ucrainienii protesteaza inca de la finalul anului trecut cerand guvernului de la Kiev sa se apropie de Uniunea Europeana.

Citeste si:
Ingrasamintele chimice romanesti ajung pe doua piete vecine
Combinatul de Ingrasaminte...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea New Media »Citeste si
Angajatii Salinei Ocna Dej, protest pentru vouchere de vacanta