Facebook a ramas si anul acesta cea mai instalata aplicatie mobile, pe smartphone-urile din SUA, bazat pe numarul mediu de utilizatori unici intr-un studiu realizat de Nielsen.

Aplicatia de mesagerie a Facebook a inregistrat cea mai rapida crestere anul acesta. Messenger pentru Facebook a fost lansata in primavara lui 2014. In lunile care au urmat, aplicatia a urcat in top-ul App Store, iar in 2015 Messenger a crescut mai mult decat orice alta aplicatie mobile – evolutie de 31% in numar de utilizatori, fata de 2014, scrie Techcrunch.

Ramane de vazut daca aceasta performanta ar putea fi egalata de aplicatia de photo-sharing Moments, care inlocuieste photo-syncing pe reteaua sociala Facebook.

Tot in evolutie puternica a fost Apple Music, aplicatie lansata in iunie. In ceea ce priveste top aplicatii ca numar de utilizatori, Facebook conduce plutonul cu peste 126 de milioane de utilizatori unici pe luna, in crestere cu 8% fata de anul precedent. YouTube ocupa pozitia secunda, cu 97 de milioane de utilizatori unici in fiecare luna, in crestere cu 5% fata de anul precedent.

Citeste si:
(P) Ministerul Educatiei accelereaza proiectul CRED
(P) Ministerul Educatiei...

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea New Media »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Huawei, in lungul-scurt drum spre propriul magazin de aplicatii
Setari Cookie-uri