Clasamentul brokerilor de la Sibex

Casa de brokeraj WBS Romania a revenit pe primul loc in topul intermediarilor de pe piata derivatelor de la Sibex, cu 17,240 de contracte intermediate in luna aprilie.

WBS este controlata de omul de afaceri Cristian Sima, care a fost ales vineri presedinte al Consiliului bursei sibiene si director general interimar. Acesta a demisionat din toate functiile de la WBS si a anuntat ca isi va vinde si actiunile.

Pe piata spot, compania a avut o valoare totala a tranzactiilor de 5,7 milioane lei.

Locul doi in clasament este ocupat de Tradeville, cu 14,534 de contracte.

Liderul lunii martie, Intercapital Invest, a coborat doua pozitii, pana pe locul3, dupa ce a intermediat 13,617 contracte.

Estinvest ocupa locul al patrulea, cu 13,293 de contracte intermediate in luna aprilie, in timp ce SSIF Broker a intermediate 7,054 contracte, fiind pe a cincea pozitie.

Pe locul 6 se afla Carpatica Invest, cu 5,547 de contracte iar pe locul 7 SSIF IFB Finwest, care a intermediate 4,624 de contracte.

Locul 8 este ocupat de GM Invest, cu 3,746 de contracte, locul 9 de Fairwind Securities, cu 3,196 contracte iar locul 10 de KBC Securities, cu 2,729 contracte intermediate luna trecuta.

Pe piata spot, dupa WBS a urmat HTI Valori Mobiliare, cu tranzactii intermediate in valoare de aproape 5 milioane lei.

Locul 3 este ocupat de SSIF Delta Valori Mobiliare, cu o valoare a tranzactiilor de 1,4 milioane lei iar locul al patrulea de IFB Finwest, cu 1,18 milioane lei.

Carpatica Invest se afla pe a cincea pozitie, cu o valoare a tranzactiilor de 347 mii lei.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Setari Cookie-uri