Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) a aprobat noua structura de management a SAI Certinvest. Compania va fi condusa de o echipa de trei directori, formata din Horia Gusta, Daniela Vasile si Radu Buzea.

De asemenea, in noua formula de organizare operatiunile vor fi gestionate de un Consiliu de Administratie care va fi format din Horia Gusta, Adrian Stanciu si Dragos Cabat. "Am pus la punct o structura de management mai flexibila care sa acomodeze toate constrangerile legislative in perspectiva unor achizitii vizate de Certinvest in perioada urmatoare. Astfel, Certinvest va continua procesul de extindere prin oferirea unor produse si servicii financiare complementare.", a declarat Eugen Voicu (foto), actionar majoritar Certinvest.

In prezent, Certinvest detine un portofoliu diversificat de produse financiare. Dintre produsele lansate de companie pe piata din Romania se pot nominaliza fondul Certinvest Properties RO, primul fond imobiliar, Certinvest Obligatiuni, primul fond de obligatiuni sau Certinvest Tezaur - primul fond fara comisioane de subscriere sau rascumparare de pe piata romaneasca.

Fondul de Investitii Certinvest Arta Romaneasca ramane in continuare singurul fond de investitii in arta din Romania, creat pentru a valorifica operele de arta romanesti si de a oferi investitorilor acces la o piata cu un puternic potential de apreciere.

Certinvest a luat fiinta in anul 1994 si are in prezent in administrare active de aproximativ 52 milioane de euro, distribuite in 15 fonduri de investitii, si peste 200 portofolii individuale administrate.

Citeste si:
Managerii de bani raspund: de ce un roman si-ar da economiile pe...
Managerii de bani raspund: de...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Citește și
Setari Cookie-uri