Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a anuntat castigatorul competitiei pentru crearea logo-ului pietei AeRO. Modelul castigator a fost creat de Tudor-Ionel Cucu, un grafic designer roman.

Creatia sa a fost cea mai apreciata de participantii unui sondaj pe care Bursa de Valori Bucuresti l-a organizat intre 13-14 ianuarie. BVB a primit modele de logo din diferite tari, iar in urma votului celor peste 250 de participanti la sondaj, creatia designer-ului roman a fost desemnata cea mai buna.

Lansarea oficiala a AeRO, piata alternativa a BVB pentru IMM-uri si start-up-uri in cautare de finantare, va avea loc in data de 25 februarie.

Piata AeRO este segmentul dedicat titlurilor de capital (actiunilor) din cadrul sistemului alternativ de tranzactionare al BVB. Acesta este un segment de piata dedicat listarii companiilor la inceput de drum, ca sa isi finanteze proiectele, povestile lor de crestere, sa isi sporeasca vizibilitatea si sa contribuie la dezvoltarea mediului de afaceri. Piata AeRO se bazeaza pe sistemul alternativ de tranzactionare al BVB, existent din 2010.

Citeste si:
Brokerii de pe bursă lucrează de acasă. Companiile cer vot electronic
Coronavirus | Brokerii de pe...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Citește și
Viziere gratuite pentru mii de medici, produse în România
Setari Cookie-uri