Doar trei zile mai au investitorii care vor sa faca tranzactii pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB) anul acesta, potrivit programului de sarbatori anuntat de reprezentantii pietei.

Astfel, pe 24 decembrie, in ajungul Craciunului, nu se vor realiza tranzactii in piata – ca urmare a unei decizii a Bursei de Valori Bucuresti. De asemenea, pe datele de 25 si 26 decembrie Bursa va fi inchisa cu ocazia sarbatorii de Craciun, iar 31 decembrie a fost de asemenea declarata zi fara tranzactii de catre reprezentantii pietei.

In aceste conditii, investitorii vor mai putea face tranzactii pe Bursa de Valori Bucuresti anul acesta in zilele de luni, 23 decembrie, vineri 27 decembrie si luni 30 decembrie.

2019 a fost unul dintre cei mai buni ani din istoria recenta a BVB, piata crescand per ansamblu cu 33%.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri