Dezvoltatorul One United Properties, unul dintre principalii jucători din industria de real estate din România, anunță că o companie de investiții controlată de Daniel Dines a achiziționat 5% din acțiunile companiei fondate de Victor Căpitanu și Andrei Diaconescu, se arată într-un comunicat de presă transmis de One United Properties.

„România a demonstrat de-a lungul anilor că este un excelent hub de talente în diverse sectoare, iar potențialul industriei imobiliare nu face excepție. Credem în dezvoltarea acestuia în Romania, suntem un partener pe termen lung și vrem să continuăm să investim în proiectele de dezvoltare ale companiei One United Properties”, a declarat Daniel Dines.

Vestea vine astfel să confirme mai multe zvonuri din piață vehiculate în urmă cu câteva săptămâni, prin care Daniel Dines, fondatorului UiPath, primul unicorn din România, anunța că intenționează să cumpere acțiuni din compania fondată de Victor Căpitanu și Andrei Diaconescu.

„Suntem încântați să avem alături de noi un partener de calibru internațional, care, alături de ceilalți acționari, va contribui la dezvoltarea companiei noastre și la consolidarea unui brand puternic românesc”, a precizat Victor Căpitanu, Cofondator și Director Executiv al One United Properties.

One United Properties este unul dintre principalii dezvoltatori imobiliari de proiecte rezidențiale, de birouri și mixte de ultimă generație din București. Planurile de investiții ale companiei vizează atragerea de capital pentru dezvoltarea proiectelor imobiliare rezidențiale și mixte sustenabile cu focus mai ridicat pe cele adresate segmentului de venituri medii și medii superioare, atât în București, cât și în alte orașe principale din România sau din regiune.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri