Casa de brokeraj KBC Securities Romania a cupat prima pozitie in topul intermediarilor prezenti la Bursa de Valori Bucuresti in luna august si s-a plasat pe pozitia a 15-a pe piata instrumentelor derivate de la Sibiu, potrivit clasamentelor intocmite de cele doua institutii.

In luna august, KBC Securities a incheiat tranzactii la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) si pe piata Rasdaq in valoare de 374,9 milioane lei (114,58 milioane euro). La Bursa Monetar Finanicara si de Marfuri Sibiu (BMFMS), casa de brokeraj a incheiat 6.220 de contracte, potrivit NewsIn.

La Bursa de Valori Bucuresti, pozitia secunda in topul lunii august a fost ocupata de casa de brokeraj CA-IB Securities care a rulat peste 224,88 milioane lei (68,73 milioane euro), urmata de ING Bank NV Amsterdam - sucursala Bucuresti, cu 207,23 milioane lei (63,33 milioane euro).

In luna august, la Bursa de Valori Bucuresti au incheiat tranzactii 74 de case de brokeraj.

In iulie 2007, pe piata sibiana la termen au tranzactionat 37 intermediari. Topul intermediarilor nu a suferit nicio modificare fata de luna iulie a acestui an si a fost dominat de casa de brokeraj Broker Cluj, care a incheiat 86.309 contracte.

Pe pozitia secunda s-a aflat casa de brokeraj Vanguard, care a incheiat 62.996 contracte, iar Eastern Securities s-a plasat pe locul al treilea, cu 41.207 de contracte incheiate.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Citește și
Cine sunt noii sefi ai Bursei de Valori Bucuresti
Setari Cookie-uri