Casa de brokeraj Intercapital Invest a anuntat luni lansarea serviciului Ktrade Mobile, un sistem de tranzactionare accesibil de pe telefonul mobil, care permite vizualizarea cotatiilor bursiere si executarea, in timp real, a ordinelor in piata.

Sistemul Ktrade Mobile permite vizualizarea de grafice si cotatii bursiere in timp real, pe cinci niveluri, si tranzactiile cu unitati de fond si instrumente derivate. Utilizatorii sistemului pot introduce, prin intermediul telefonului mobil, ordine de vanzare si cumparare in piata, a caror confirmare si executare se realizeaza in timp real.

Detalii suplimentare despre sistemul nou lansat pot fi gasite pe pagina de internet a companiei.
Intercapital Invest este o companie specializata in furnizarea de servicii pe piata de capital din Romania, incluzand intermedierea tranzactiilor cu actiuni, obligatiuni, contracte futures si alte instrumente financiare, cat si distributia de unitati ale fondurilor de investitii, consultanta si analiza financiara.

Intercapital Invest mai ofera servicii de intermediere a ofertelor publice de cumparare si vanzare de actiuni si obligatiuni.

Compania a fost infiintata in anul 1995, ca membru fondator al Bursei de Valori Bucuresti (BVB) si face parte din grupul de firme al Fondului Romano-American pentru Investitii.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »Citeste si
Sistemul de urgenta 112: ce schimbari vrea sa aduca Raed Arafat