Conducerea Bere Azuga va propune actionarilor prezenti la adunarea generala din 29 aprilie aprobarea acordului de principiu pentru intocmirea proiectului de divizare a companiei in doua societati, potrivit comunicatului transmis luni pietei Rasdaq.

Compania ar urma sa demareze un proces de divizare in urma caruia ar rezulta societatea Bere Azuga si compania Bere Azuga Imobiliare, se arata in comunicat.

Actionarii vor mai discuta la aceeasi sedinta si despre aproabarea schimbarii unui teren detinut de societate, dar limitrof fata de celelalte proprietati ale acesteia, cu un teren de cel putin 10.000 metri patrati, al Consiliului Local Azuga, situat in apropierea celorlalte detineri ale companiei.

Bere Azuga are in prezent un capital social de 5,88 milioane lei, divizat in 2,35 milioane actiuni cu o valoare nominala de 2,50 lei. Actionarul principal al societatii este Valeriu Morariu, care controleaza 38,03% din capital. Rombas Trans International SRL detine 20,09% din actiuni.

Titlurile Bere Azuga se tranzactioneaza la categoria de baza a pietei Rasdaq, sectiunea XMBS, sub simbolul BEGY. Valoarea de piata a companiei este de 27,53 milioane lei (7,38 milioane euro), conform ultimei cotatii de 11,70 lei, stabilite in cadrul sedintei de tranzactionare de luni.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »Citeste si
Setari Cookie-uri