Upet Targoviste (UPET) a obtinut un profit net de 14,04 milioane lei (3,83 milioane euro) in primele sase luni ale anului, ca urmare a triplarii cifrei de afaceri fata de aceeasi perioada din 2007, arata rezultatele financiare remise pietei Rasdaq.
In prima jumatate a anului trecut, compania specializata in productia de utilaje si instalatii pentru foraj a raportat o pierdere de 1,54 milioane lei.

Afacerile companiei au avansat semnificativ in primul semestru al acestui an, la 59,3 milioane lei (16,16 milioane euro), de trei ori peste nivelul cifrei de afaceri din intervalul similar al anului trecut, de 19,67 milioane lei.

Veniturile semestriale ale Upet au sporit de peste doua ori, la 70,99 milioane lei (19,34 milioane euro), dupa ce in primele sase luni de anul trecut incasarile s-au cifrat la 31,8 milioane lei.

In schimb, cheltuielile la sase luni au avansat intr-un ritm mai lent - cu 71% - pana la 56,95 milioane lei (15,52 milioane euro), fata de costurile inregistrate in semestru I din 2007, de 33,34 milioane lei.

Upet Targoviste are un capital social de 29,87 milioane lei, divizat in 11,9 milioane actiuni, cu o valoare nominala de 2,50 lei. Actionarii principali ai companiei sunt Obsesione Enterprises Limited si Ogetto Limited, ambele cu detineri de cate 33% din capitalul social.

Titlurile companiei se tranzactioneaza la prima categorie a pietei Rasdaq, sub simbolul UPET. Valoarea de piata a societatii este de 13,26 milioane lei (3,74 milioane euro), conform ultimei cotatii de 1,11 lei, stabilita la inchiderea sedintei bursiere de joi.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri