Producatorul de aparate pentru distributia si comanda electricitatii Celule Electrice Bailesti (CLEL) a afisat un profit net de circa 484.000 lei, in primele noua luni ale anului, de peste doua ori mai mic decat cel din aceeasi perioada din 2007, in urma comprimarii afacerilor cu 13%.

In primele trei trimestre ale anului trecut, Celule Electrice Bailesti a avut un profit net de 1,13 milioane lei. Afacerile companiei s-au diminuat cu 13,4% in primele noua luni, la 4,8 milioane lei (1,3 milioane euro), dupa ce in intervalul echivalent al anului trecut acestea s-au cifrat la 5,55 milioane lei.

Celule Electrice Bailesti are un capital social de 28 milioane lei, divizat in 56 milioane actiuni cu o valoare nominala de 0,50 lei. Compania are ca domeniu de activitate productia de aparate pentru distributia si comanda electricitatii.

Actionarii principali ai societatii sunt Catalin Chelu, cu o detinere de 49,94% si Groval Trade, care controleaza 25,8% din actiuni, arata NewsIn.

Titlurile Celule Electrice Bailesti se tranzactioneaza la categoria de baza a pietei Rasdaq sub simbolul CLEL, iar ultima cotatie a titlurilor a fost de 0,06 lei, in sedinta de marti, ceea ce corespunde unei capitalizari de 3,36 milioane lei (875.300 euro).


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »Citeste si
Catalin Chelu va face oferta de preluare la Altur