TradeMaker este un generator de idei de tranzactionare in timp real pentru piata Forex, care faciliteaza punerea in aplicare a ideilor de tranzactionare. “Platforma a fost creata ca reactie la volatilitatea pietelor si la cererea din ce in ce mai mare a clientilor de idei de tranzactionare de inalta calitate si usurinta de punere in aplicare”, se arata in comunicatul brokerului.

Noua platforma este conceputa astfel incat sa simplifice tranzactionarea pe pietele volatile pentru clientii Saxo prin publicarea de idei in timp real pentru 10 perechi valutare principale. La selectarea unei idei, TradeMaker completeaza automat tichetul de ordine pe platforma SaxoTrader cu cotatiile de intrare, tinta de profit si stop loss.

“Datorita conditiilor dure de pe piata, un numar mai mare din clientii nostri apeleaza la instrumente de analiza tehnica pentru idei de tranzactionare si sugestii privind modul de sincronizare a tranzactiilor. TradeMaker nu numai ca ofera idei de tranzactionare prompte in spatiul de tranzactionare principal al clientilor”, afirma James Morris, Global Platform Manager SaxoTrader.

Initial, TradeMaker va publica zilnic idei de tranzactionare pentru 10 perechi valutare principale de la o terta parte, Sostratos. Sostratos a fost selectat ca prim furnizor pentru noua platforma datorita cercetarii sale de inalta calitate realizate de analisti pe baza unei metodologii clar definite.