Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) va initia un program pilot pentru noul sistem informatic de raportare care se adreseaza intermediarilor, SAI-urilor, SIF-urilor si emitentilor de pe piata reglementata a Bursei de Valori Bucuresti, potrivit ultimului buletin al arbitrului pietei de capital.
Programul pilot SIR@CNVM va incepe din 22 iulie si va dura 6 luni.

Societatile de servicii de investitii financiare (SSIF) vor trebui sa ofere raportarile privind cerintele minime de capital, referinte semestriale si anuale, situatia privind capitalul initial, precum si alte informatii solicitate de catre Comisie.

Societatile de administrare a investitiilor (SAI) vor oferi raportari semestriale si anuale si informatii despre adecvarea capitalului pentru administrarea portofoliilor individuale de investitii.

Totodata, SIF-urile si emitentii de pe piata BVB vor oferi arbitrului pietei de capital raportari curente si periodice, pe langa alte informatii pe care trebuie trebuie sa le transmita pietei de capital si investitorilor.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri