A Group Company SRL Constanta, cel mai important actionar minoritar al Scut Constanta si-a vandut participatia de 32,72% pe care o avea in cadrul companiei, pentru 799.700 lei (190.000 euro), potrivit informatiilor publicate pe pagina de internet a Bursei de Valori Bucuresti.
Astfel, A Group Company a transferat pachetul de 7,98 milioane actiuni Scut, la un pret de 0,80 lei/unitate, potrivit NewsIn.

La inceputul anului, actionarii companiei COMCM Constanta (COMCM) au aprobat fuziunea prin absorbtie cu Scut Constanta, pe care o controleaza, in proportie de 64%. Procesul de fuziune implica absorbirea de catre compania de constructii COMCM a firmei Scut, cu activitati in inchirierea de utilaje pentru constructii si demolari.

Scut Constanta are un capital social de 2,44 milioane lei, divizat in 24,4 milioane actiuni cu o valoare nominala de 0,10 lei. Compania are o valoare de piata de 19,52 milioane lei (4,63 milioane euro), potrivit cotatiei de 0,80 lei, stabilita in sedinta de tranzactionare din 30 iulie.

Actiunile Scut Constanta se tranzactioneaza la categoria de baza a pietei Rasdaq, sectiunea XMBS, sub simbolul SCUT.Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »Citeste si
Setari Cookie-uri