Investitia SIF Transilvania in cele trei hoteluri pe care le detine in judetul Covasna va incepe in primavara, cu modernizarea Hotelului Caprioara, transmite NewsIn.
Presedintele Camerei de Comert si Industrie Covasna (CCI), Herman Rosner, a declarat ieri ca prima faza a proiectului pentru Hotelul Caprioara a fost predata si proiectul merge inainte. Modernizarea acestui hotel este estimata la 15 milioane de euro si presupune ridicarea lui la rang de trei stele.

"Anul viitor vor incepe lucrarile, proiectul este etapizat, se incepe cu Caprioara, dar pentru intreg ansamblul ar trebui sa se ajunga la 41 de milioane de euro”, a declarat Herman Rosner.

Pentru investitia in cele trei hoteluri – Caprioara, Cerbul si Covasna – a fost incheiat acum cativa ani un protocol de colaborare intre CCI Covasna, Consiliul Judetean si Primaria Covasna.

Cele trei hoteluri ofera impreuna peste 400 de locuri de cazare, posibilitati de tratament cu ape minerale, recreere si divertisment. Acum doi ani, in statiune s-a deschis si primul hotel de patru stele din judet, printr-o investitie de peste 4 milioane de euro din partea omului de afaceri Ovidiu Costea.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
SIF-urile decoleaza pe bursa dupa ce legea pragului primeste ok-ul
Setari Cookie-uri