De asemenea, veniturile din perioada ianuarie-septembrie 2010 s-au majorat cu 11%, pana la 3,97 milioane lei. Numarul clientilor-investitori ai casei de brokeraj a atins 4.440 la finalul lunii septembrie.

Valoarea tranzactionata pe actiuni si unitati de fond in primele noua luni ale anului a urcat cu peste jumatate fata de schimburile din intervalul similar din 2009, la 461,7 milioane lei.

Totusi, valoarea schimburilor din cel de-al treilea trimestru s-a redus cu 36%, din cauza scaderii lichiditatii generale pe piata de capital. Tot in intervalul ianuarie-septembrie al anului suma tranzactiilor cu derivate de la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a fost de 4,7 milioane lei, in timp ce schimburile cu produse structurate s-au cifrat la 0,7 milioane lei.

Privind activitatea de la Sibex (SBX), in cel de-al treilea trimestru Intercapital a intermediat tranzactii cu derivate de 142,5 milioane lei si schimburi cu actiuni de 0,6 milioane lei.

Citeste si:

Bilantul Intercapital Invest in T3:

• Lansarea si incheierea cu succes a ofertei publice initiale a iFond Financial Romania (IFR).

Incheierea parteneriatului cu Saxo Bank Danemarca si oferirea investitorilor acces la peste 14.000 de actiuni de pe 25 de burse din 19 tari, precum si derivate tranzactionate pe piete externe.