Asociatia Brokerilor a anuntat finalizarea nominalizarilor pentru Gala Premiilor Pietei de Capital, editia a IX-a, ce va avea loc pe 11 noiembrie.
Nominalizarile au fost realizate de catre reprezentantii societatilor membre ale Asociatiei si au vizat companii listate la Bursa de Valori Bucuresti, publicatii economice specializate in preluarea evenimentelor cu impact in piata de capital, jurnalisti din presa specializata, banci, fonduri de investitii, institutii din domeniul economic.

Publicatia online de business Wall-Street.ro a fost nominalizata la premiul pentru promtitudine in difuzarea informatiilor fin piata de capital, impreuna cu Ziarul Financiar si cotidianul Bursa.

De asemenea, la premiul pentru cel mai bun jurnalist din domeniul financiar este nominalizata Diana Cioltei, redactor piete de capital la wall-street.ro, alaturi de Stefania Ciocirlan, ziarul Bursa, si Marius Dan, The Money Channel.

Un alt premiu se va acorda pentru cea mai apreciata societate listata la Bursa de Valori Bucuresti, unde sunt nominalizate Bursa de Valori Bucuresti, OMV Petrom si Transgaz.

La premiul pentru cel mai atractiv nou produs listat pe piata de capital nominalizarile sunt: produsele structurate emise de Erste Group Bank, iFond Financial Romania si produsele structurate emise de Raiffeisen Centrobank.

Asociatia Brokerilor va acorda si premiul pentru cea mai apreciata initiativa in folosul brokerilor si a investitorilor.

La aceasta categorie, nominalizarile sunt: AIPC – pentru initiativa si activitatea constanta in sustinerea investitorilor pe piata de capital, CNVM – pentru inregistrarea Fondului Proprietatea ca AOPC, ce deschide calea listarii la bursa si pentru initiativa de a creste standardele profesionale ale specialistilor din piata de capital si Ministerul Finantelor Publice – pentru sustinerea si aplicarea impozitarii in piata de capital, asa cum au solicitat brokerii si pentru acordarea mandatului de administrare catre Franklin Templeton Investments

La premiul pentru societatea care a produs cel mai important eveniment al anului, in piata de capital, nominalizarile sunt listarea Bursei de Valori Bucuresti, demararea activitatii directe in Romania a Franklin Templeton Investments si efectuarea de decontari transfrontaliere multi-moneda de catre Depozitarul Central.

Printre nominalizati s-a aflat chiar Asociatia Brokerilor, care a fost numita pentru implicarea activa in diverse proiecte ale pietei de capital si a fost propusa la categoria « Premiul acordat unei institutii a pietei de capital pentru cea mai apreciata initiativa in folosul brokerilor si a investitorilor ».

“Asociatia Brokerilor a decis sa se retraga din cursa finala, evenimentul avand scopul de a premia companii, personalitati si initiative care contribuie, alaturi de brokeri si de institutiile pietei, la buna desfasurare a activitatii in acest domeniu”, se arata in comunicatul AB.

Publicul poate alege prin vot preferatii pe categoriile de nominalizari, afisate pe site-ul www.asociatiabrokerilor.ro.

Sistemul de vot pentru Premiile Pietei de Capital va fi deschis pentru public pana la data de 3 noiembrie, iar rezultatul votului publicului va fi disponibil in orice moment si va fi anuntat si in cadrul Ceremoniei de decernare a premiilor, joi, 11 noiembrie.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri