Prelungirea imprumutului va fi discutata de actionari la 22 decembrie, intr-o AGEA convocata de consiliul de administratie al firmei.

Creditul va fi garantat prin ipotecarea a sase hale si cladiri cu terenurile aferente, in suprafata de sapte hectare.

In situatia in care la 22 decembrie nu se intruneste cvorumul prevazut de lege, Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor va avea loc a doua zi.

Firma a inregistrat in primele noua luni o cifra de afaceri de 29,1 milioane de lei, in scadere cu 26,8% fata de aceeasi perioada a anului trecut, si si-a redus pierderile cu 95,7%, la 195.379 de lei.

Citeste si:

Upet produce echipamente pentru industria petroliera si este controlata in proportii egale de firmele Obsesione Enterprises si Ogetto, fiecare cu 33% din capital. Alti actionari cumuleaza 34% din actiunile firmei.

Firma are un capital social de 29,8 milioane de lei, divizat in 11,9 milioane de actiuni, cu o valoare nominala de 2,5 lei.

Ultima tranzactie cu titlurile Upet a avut loc la 9 noiembrie la pretul de 1,85 lei pe unitate, in scadere cu 0,54%. La acesta cotatie, capitalizarea firmei este de 22,1 milioane de lei.