Aplicatia Tradeville pentru Android poate fi utilizata atat de clientii companiei, oferind cele mai importante functionalitati ale platformei online Startrade 2.0, cat si de investitorii care nu au un cont de tranzactionare dar doresc sa fie la curent cu evolutia pietei de capital.

Clientii Tradeville pot tranzactiona actiuni listate la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), Sibex, Bursa din Sofia si cea din Viena, precum si instrumente derivate de pe piata romaneasca.

“Dezvoltarea aplicatiei pentru telefoanele cu sistem de operare Android a fost un pas firesc avand in vedere scopul declarat, de a oferi clientilor nostri cele mai performante aplicatii dedicate tranzactionarii la bursa, la cele mai inalte standarde calitative”, a declarat Mihaela Biciu (foto), director general Tradeville.

Aplicatia Tradeville pentru Android ofera cel mai des utilizate facilitati. Astfel, detinatorii unui cont Tradeville pot lansa ordine de cumparare/vanzare pe actiuni si derivate, avand acces in timp real la informatii din piata (preturi, variatii, volume) si la adancimea pietei.

Citeste si:

Aplicatia afiseaza in mod detaliat fiecare ordin, oferind si optiunile de modificare sau anulare a acestuia. Investitorii mai pot vizualiza lista de ordine date si au posibilitatea de a cauta in arhiva dupa simbol, stare, operatie si perioada. Soft-ul pune la dispozitie grafice de pret atat pentru actiuni cat si pentru contracte futures, cu posibilitatea selectarii perioadei, timeframe-ului si tipului de grafic (linie / lumanari).

Aplicatia Tradeville permite afisarea in timp real a structurii portofoliului si evaluarea actiunilor si viziualizarea lichiditatilor disponibile. Clientii pot obtine detalii despre fiecare simbol din portofoliu, cu posibilitatea lichidarii pozitiei din meniul respectiv si acces rapid la activitatea pe simbolul respectiv.

Conectarea se face in mod securizat pe baza autentificarii clientului prin introducerea aceleiasi parole utilizate pentru platforma web. Nicio informatie personala nu este retinuta pe telefon. Aplicatia se sincronizeaza in mod automat cu platforma web.