Intrebat despre faptul ca unii reprezentanti ai PSD i-au cerut demisia dupa rezultatelor alegerilor din turul doi al prezidentialelor, Dragnea a raspuns: "Eu am vorbit cu foarte multi colegi ieri toata ziua, azi-noapte si astazi, in legatura cu cei care au cerut ce spuneti dumneavoastra, eu o sa le raspund in partid, eu nu raspund niciunui coleg de partid prin presa".

El a aratat ca in PSD trebuie facuta o analiza "cum nu s-a mai facut pana acum niciodata, din pacate", dupa ce PSD a primit mesajul de la turul doi al alegerilor prezidentiale. Dragnea a fost intrebat si despre faptul ca presedintele PSD Victor Ponta a aratat ca trebuie ca partidul sa fie pastrat unit si daca ar trebui sa plece cineva din partid.

Astea sunt lucruri care vor trebui transate definitiv.

"Eu nu spun acum cine ar trebui sa plece dar aceste zile sunt niste zile importante in care ies la iveala toti cei, nu stiu daca sunt putini sau multi, care au avut poate alt proiect in aceasta campanie si in precampanie. Si ne uitam cu atentie pe rezultate si pe fapte. Astea sunt lucruri care vor trebui transate definitiv in Comitetul executiv de saptamana viitoare daca vrem sa avem un partid care sa poata sa solicite data viitoare si functia de presedinte, pentru ca vot politic ia PSD si ia cel mai mare vot politic tot timpul la fiecare alegeri", a explicat Liviu Dragnea. El a fost intrebat daca ar fi posibile excluderi. "Nu stiu, e posibil sa ajungem si la excluderi, eu nu as vrea sa ajungem acolo", a adaugat Liviu Dragnea.