Vlad Filat: Nu vom negocia integrarea europeana a Republicii Moldova

Partidul Liberal-Democrat din Republica Moldova va forma o coalitie cu Partidul Democrat si cu Partidul Liberal, anunta liderul liberal-democrat, Vlad Filat, citat de Ziarul de Garda.

"PLDM va face coalitie cu PD si PL. Am vorbit cu Lupu si Ghimpu", a declarat Filat. "Nu vom negocia integrarea europeana a Republicii Moldova, viitorul european al Republicii Moldova. Nu vin acum cu conditii. Ne stim foarte bine si cred ca aceasta cunoastere ne permite sa nu pierdem timpul cu tatonari, ci sa oferim substanta", a adaugat Filat, citat de Mediafax.

"Nu pot spune ca sunt foarte bucuros de rezultatul PLDM, dar, daca faceti o analiza si vedeti prin ce am trecut in ultima perioada de timp, veti vedea ca rezultatul este onorabil. PLDM ramane cel mai mare partid politic din Republica Moldova. Nu doar proeuropean. Nu ma intereseaza institutiile, functiile. Alegerile nu au rezoltat problemele tarii, presiunile la care a fost supusa tara persista. Manipularea fara precedent din partea mass-media prorusa a fost evidenta. Rezultatul ne permite sa continuam drumul european", a subliniat Filat.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri