Dragnea: Nu am vesti despre starea de sanatate a premierului, nimeni nu stie cand se intoarce

Coordonatorul politic al PSD Liviu Dragnea a declarat, luni, inaintea sedintei BP al PSD, ca nu are "vesti" despre starea de sanatate a premierului Victor Ponta si a precizat ca "nimeni" in partid nu stie cand se va intoarce seful guvernului in tara.

"Nu am vesti despre starea de sanatate a premierului, cand se intoarce ne gaseste aici", a spus Dragnea. Dragnea a precizat ca nu s-a discutat in partid despre o demisie a lui Ponta. "Toata lumea asteapta sa se intoarca, cand se intoarce vedem ce hotaraste", a spus oficialul social-democrat, scrie Mediafax.

Intrebata daca se va organiza un miting de sustinere a lui Victor Ponta, Dragnea a negat: "Nu se organizeaza niciun miting de sustinere pentru Victor Ponta ca nu are nevoie".

"Premierul doreste sa vina pe 11 iulie la Nadlac, dar depinde de ce spun medicii saptamana viitoare. Deocamdata, este anuntata participarea vicepremierului Gabriel Oprea", declarau, la inceputul lunii iulie, pentru Mediafax surse oficiale. Premierul Victor Ponta a fost internat in 14 iunie la Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, unde o zi mai tarziu a fost operat la genunchiul stang

Citeste si:
Robert Negoiță nu mai candidează pe listele PSD
Robert Negoiță nu mai...
Citeste si:
Te inteapa inima? Afla care ar putea fi cauza
Te inteapa inima? Afla care...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri