Premierul desemnat, Sorin Grindeanu, a afirmat, in discursul sau din Parlament, ca obiectivul Guvernului sau este ”Romania normala”, care sa cuprinda toate tintele guvernarilor anterioare la un loc, promitand ca toate angajamentele facute de PSD in campanie vor fi respectate.

"S-a vorbit despre Romania puternica, despre Romania prospera sau despre Romania corecta, despre Romania fara birocratie sau despre Romania eficienta. Eu va propun astazi, insa, o alta tinta, care in opinia mea le include pe toate celelalte mentionate anterior. Eu va propun Romania normala", a spus Grindeanu, in discursul sau, conform News.ro.

El s-a angajat ca la finalul mandatului Executivului Romania sa devina ”o tara normala”, in care oamenii "sa traiasca bine" si sa se bucure de aceleasi drepturi si libertati de care se bucura si majoritatea cetatenilor europeni.

"Imi doresc o tara normala, in care lucrurile sa fie asa cum e normal sa fie. Imi doresc o tara in care anormalul sa fie o exceptie, si nu o regula, cum pare a fi astazi in foarte multe domenii de activitate. Primul semn de normalitate este ca politicienii alesi in functii publice sa respecte ce au spus in campania electorala", a spus Grindeanu. Premierul desemnat a promis ca Guvernul sau va pune in practica "toate masurile prezentate de PSD".

"Este normal sa existe o raspundere politica a partidelor castigatoare in alegeri si este la fel de normal ca aceasta raspundere sa se reflecte in programul de guvernare sustinut de aceste partide", a afirmat el. Sorin Grindeanu a enumerat mai multe componente ale programului de guvernare al PSD, afirmand ca aplicarea masurilor vor reprezenta "normalitatea", precum cresterea economica, debirocratizarea si justitia sociala.

Citeste si:
Romania va avea un nou Guvern pe 4 noiembrie
Romania va avea un nou Guvern...

Sursa foto: Shutterstock/Evlakhov Valeriy

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Citește și
Iohannis depune juramantul pentru cel de-al doilea mandat
Setari Cookie-uri