Ionel Danca, purtatorul de cuvant al Partidului National Liberal, face apel la parlamentarii UDMR sa voteze si ei pentru revocarea lui Liviu Dragnea si a lui Florin Iordache de la conducerea Camerei Deputatilor. Initiativa liberarilor vine ca urmare a tentativei Opozitiei de revocare a celor doi, scrie Ziare.com.

"UDMR-ul trebuie sa inteleaga ca in acest moment, Liviu Dragnea este mai urat de romani decat Nicolae Ceausescu. Nu mai pot continua cu sustinerea acestui personaj la conducerea Camerei Deputatilor si in functiile de conducere ale statului. UDMR-ul in aceeasi masura trebuie sa reprezinte electoratul lor, asa cum o fac si celelalte partide si suntem convinsi ca electoratul UDMR nu-l sustine pe Liviu Dragnea si aceasta conducere a coalitiei PSD-ALDE", a declarat Ionel Danca pentru RFI Romania.

El a explicat ca mai este nevoie doar de votul final pe cele doua proiecte de hotarare privind revocarea celor doi.

"In acest moment, avem doua propuneri de revocare a lui Liviu Dragnea si a lui Florin Iordache, care au fost dezbatute si introduse pe ordinea de zi, in ciuda opozitiei domnului Iordache, care s-a legat la propriu de scaunul presedintelui de sedinta si din moment ce exista aceste propuneri de revocare pe ordinea de zi, orice sedinta de plen in care aceste propuneri de revocare trebuie sa fie puse din nou pe ordinea de zi pentru votul final, ei nu mai pot conduce aceste sedinte.

Practic, in acest moment, procedura lor de revocare din functie trebuie finalizata printr-un vot final intr-o sedinta de plen, pe care acesti domni nu o mai pot conduce. Deci de facto, Liviu Dragnea si Florin Iordache in acest moment nu mai pot conduce Camera Deputatilor (...).

In acest moment, urmeaza ca propunerile care au fost deja introduse pe ordinea de zi in prima sedinta de plen sa fie supuse votului final. Acest lucru il vom cere saptamana viitoare", a adaugat Danca

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri