Edilul Capitalei, Nicuşor Dan, spune că a decis să îi retragă atribuţiile viceprimarului Stelian Bujduveanu, având în vedere că acesta face parte dintr-o nouă majoritate în Consiliul General, ostilă primarului, scrie Agerpres.

El a menţionat că l-a anunţat pe Bujduveanu prin mesaj pe telefon în legătură retragerea atribuţiilor, având în vedere că acesta participa la conferinţa în care a fost anunţată candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la PMB şi nu i-a răspuns la apel.

"L-am sunat, dar era în conferinţa asta mare, cu anunţul candidatului, dar am schimbat nişte mesaje. (...) I-am spus că nu e nimic personal şi el mi-a dat un like sau o maimuţă din asta de pe telefon, în care mi-a spus că ştie, înţelege şi că totul e în regulă. (...) Haideţi să le spunem emoticoane", a precizat Nicuşor Dan, pentru Digi24.ro.

Edilul general a mai precizat că are o relaţie personală "foarte bună" cu Stelian Bujduveanu. Potrivit acestuia, decizia retragerii atribuţiilor nu a fost făcută din răzbunare, ci a fost vorba despre o decizie "logică, firească", deoarece "nu poţi să fii în două locuri, în acelaşi timp".

"Ce am făcut trei ani, bine sau rău, decontăm împreună. În momentul acesta, începând de ieri, când PNL şi PSD au anunţat că vin cu proiectul lor de buget şi cu viziunea lor pentru Capitală, s-a format o nouă majoritate în Consiliul General, care este ostilă primarului. Domnul viceprimar, fiind în această majoritate în Consiliu, ar fi absurd şi să îl critice pe primar, din poziţia asta, şi să fie în colaborare cu primarul, din poziţia cealaltă. Şi atunci, e o decizie firească să îi iau atribuţiile. După alegeri, în funcţie de majoritatea pe care o s-o formăm, vom rediscuta atribuţii pentru viceprimari", a spus edilul.

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, i-a retras, miercuri, principalele atribuţii executive viceprimarului Stelian Bujduveanu (PNL), a informat PMB.

Viceprimarul Capitalei, Stelian Bujduveanu, a coordonat până în prezent domenii precum transporturile, patrimoniul, relaţia cu Administraţia Străzilor Bucureşti şi Societatea de Transport Bucureşti, atribuţii care au fost preluate de primarul general.

Sursa foto: Facebook / Nicușor Dan

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri