Seful PNTCD, Aurelian Pavelescu, scrie pe contul personal de Facebook ca postarea anterioara in care partidul cere Guvernului sa interzica reteaua in Romania si Zuckerberg sa traga la raspundere este o pagina falsa. Cu toate acestea, minciuna are picioare scurte – la profilul sau, in dreptul descrierii sale, are un link care duce FIX catre acea pagina.

Cu alte cuvinte, seful PNTCD, aflat in fata stuporii si a bataii de joc a oamenilor, a gasit de cuviinta sa…minta.

“FAKE NEWS! Este voba despre o pagina falsa, nu am cerut niciodata asa ceva! Ce jurnalisti sunt acestia, care nu verifica sursele? PNTCD a devenit tinta atacurilor mizerabile, fara scrupule! Ma întreb daca aceasta dezmintire va fi preluata de cineva, probabil nu!”, a scris el.

Intr-un delir demn de cele mai negre zile comuniste, Partidul National Taranesc Crestin Democrat, sau ce a mai ramas din el, a postat pe Facebook un mesaj halucinant, impotriva Facebook.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri