Liviu Dragnea a iesit ieri din spatele gratiilor pentru 24 de ore, in contextul in care i-a fost aprobata invoirea, insa astazi s-a intors in detentie.

Decizia de a-l elibera pe Liviu Dragnea a fost luata de conducerea Penitenciarului Rahova, care-l considera un detinut model pe fostul lider PSD. Din punct de vedere legal, permisia de o zi se acorda dupa patru luni, Liviu Dragnea fiind încarcerat de cinci luni, insa oamenii din sistem afirma ca de cele mai multe ori acestea se acorda dupa cel putin un an de zile de pedeapsa.

In continuare sunt voci din sistemul penitenciar care spun ca aceasta recompensa este acordata mult prea devreme, deoarece pentru inceput detinutilor li se suplimenteaza numarul de pachete si de vizite pe care le pot primi, abia apoi se ajunge la eliberari de o zi.

Liviu Dragnea este condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare in dosarul angajarilor fictive de la Protectia Copilului Teleorman. Fostul lider PSD Liviu Dragnea a implinit recent 57 de ani, acesta fiind in continuare incarcerat la Penitenciarul Rahova.

Citeste mai mult pe Digi24.

Citeste si:
Dragnea isi cere in instanta anularea condamnarii
Dragnea isi cere in instanta...

Sursa foto: Agerpres

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Liviu Dragnea ramane in inchisoare