Candidatul PSD la presedintia Romaniei, premierul demis Viorica Dancila, a lansat un nou apel catre contracandidatul Klaus Iohannis sa accepte o dezbatere publica pe realizarile de pana acum si proiectele pe care le au ambii candidati, inainte de alegerile din 10 noiembrie.

"Fac un apel si de aici, de la Timisoara, catre presedintele Iohannis, sa accepte o dezbatere unu la unu, in care candidatul Iohannis sa vina cu tot ceea ce a realizat pentru Romania si pentru romani in cei cinci ani, iar premierul Viorica Dancila sa vina cu tot ceea ce a realizat in cei un an si noua luni de mandat pentru Romania si romani", a spus lideerul PSD, intr-o conferinta de presa sustinuta, vineri, la Timisoara, potrivit Agerpres.

In opinia sa, "indiferent de functia pe care o ocupam in statul roman, mai ales cand suntem pe cele mai inalte functii din statul roman, trebuie sa venim in fata cetatenilor sa le spunem ceea ce am facut pentru ei. Pentru a face pasul urmator si a veni in fata opiniei publice cu ceea ce vrem sa facem, noi, cei care am ocupat aceste functii, trebuie sa vorbim in primul rand de ceea ce am facut. De aceea cred ca este un act de normalitate aceasta dezbatere, in care fiecare sa spunem ce facut si pe urma sa venim cu creionarea viitorului acestei tari".

Sursa foto: Agerpres

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Cat au cheltuit candidatii la prezidentiale