Atmosfera de optimism la sediile USR-PLUS si PSD, ale caror candidati se bat pentru locul doi si intrarea in turul secund al alegerilor prezidentiale. USR-istii sunt optimisti ca Dan Bana intra in turul doi, in conditiile in care, spun ei, este umar la umar cu Dancila inaintea votului de seara, in care ies masiv tinerii la vot. Si staff-ul de campanie al lui Dancila este optimist, dar exista nemultumiri ca s-au pierdut voturi din cauza candidaturilor lui Bruynseels si Cumpanasu, scrie Hotnews.ro.

Staff-ul de campanie al PSD este optimist si crede ca Viorica Dancila va intra in turul doi, chiar daca social-democratii cred ca procente ale candidatei lor au fost luate de Alexandru Cumpanasu si Ramona Ioana Bruynseels.

Viorica Dancila este impreuna cu staff-ul de campanie la sediul PSD din Kiseleff din cursul diminetii, imediat dupa vot. Alaturi de ea sunt Lia Olguta Vasilescu, sefa de campanie, si secretarul general Mihai Fifor.

citeste materialul integral pe Hotnews.ro.

Sursa foto: Agerpress foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri