Viorica Dancila, presedintele PSD, a declarat vineri ca USR - PLUS trebuie sa se uite catre Palatul Cotroceni si catre candidatul Klaus Iohannis atunci cand vorbeste despre "fake news", si nu catre PSD, pentru ca social-democratii nu se lupta cu USR - PLUS si nici nu au adus vreodata acuzatii in spatiul public reprezentantilor celor doua formatiuni.

"Nu stiu despre niciun material in acest sens, nu am face asa ceva, nu am facut asa ceva. Eu cred ca USR - PLUS trebuie sa se uite catre Palatul Cotroceni, catre candidatul Iohannis si nu catre PSD. Noi nu ne luptam cu USR - PLUS, noi nu am venit niciodata in spatiul public sa aducem acuzatii catre USR - PLUS. Eu cred ca acolo trebuie sa isi indrepte privirea si nu la noi", a spus Viorica Dancila, intr-o conferinta de presa, potrivit Agerpres.

Ea a adaugat ca a vazut faptul ca "imediat a preluat si candidatul Iohannis ca PSD vine cu aceste dezinformari in spatiul public, cred ca pentru a-si ascunde lasitatea si aroganta este mult mai usor sa vii si sa ii acuzi pe ceilalti. Dar aceste lucruri trebuie sa le si demonstrezi, pentru ca altfel romanii nu mai cred in cei care vin intotdeauna cu minciuni in spatiul public si intotdeauna adevarul este mult mai puternic decat minciuna".

Ea a raspuns astfel la intrebarea daca s-a aprobat la nivelul conducerii PSD distribuirea de fake news, asa cum au acuzat cei de la USR - PLUS care au aratat chiar ca vor depune o plangere penala in acest sens.

Presedintele PSD a mentionat ca echipa sa de campanie se ocupa si de online si promovarea programului sau de candidat.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri