Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat că nu s-a ajuns la un consens în cadrul negocierilor cu PSD şi PNL în vederea formării viitorului guvern

El nu a exclus ipoteza unei soluţii, dar a apreciat totodată că nu există prea multe şanse în acest sens.

"În acest moment, aici, lucrurile, sigur, se opresc, pentru că pur şi simplu nu am reuşit să ajungem la un consens. Regret enorm de mult. Am arătat, dincolo de seriozitate, dincolo de profesionalism, dincolo de responsabilitate şi flexibilitatea necesară, dar la impuse nu se poate lucra. Sigur, până când nu sunt trimise listele şi programul de guvernare în Parlament, nu putem spune că s-a închis această etapă între cele trei partide din coaliţie, dar prea multe şanse nu sunt. Până dimineaţă, sigur, se pot întâmpla multe lucruri. Am făcut toate eforturile posibile şi am arătat deschidere şi flexibilitate în tot parcursul discuţiilor şi negocierilor. Vom vedea ce se va întâmpla mai departe şi în zilele care urmează, mâine, poimâine, mai ieşim la declaraţii şi vă informăm", a arătat Kelemen Hunor, citat de Agerpres.

UDMR a decis să fie mai flexibilă şi să primească ministerele Energiei şi Mediului, dar dacă nici această ofertă nu se va concretiza, o alta nu va fi acceptată, a declarat marţi liderul deputaţilor Uniunii, Csoma Botond.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri