Cei care au fost afectaţi de inundaţiile din ultimele zile vor fi ajutaţi de Guvern, a anunţat premierul Marcel Ciolacu.

"Oamenii afectaţi de inundaţiile din ultimele zile vor fi ajutaţi de Guvern! Cele mai mari probleme sunt în localitatea Greceşti din Dolj, unde mai multe zeci de persoane sunt izolate sau au fost evacuate preventiv. Ne-am asigurat prin Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă că aceşti oameni vor primi mâncare caldă şi apă. De asemenea, am vorbit cu autorităţile din localitate să găsim soluţii pentru ca oamenii să aibă unde să doarmă la noapte şi am dat asigurări că vom aloca imediat bani din fondul de rezervă pentru refacerea drumurilor şi remedierea pagubelor", a scris Ciolacu pe pagina sa de Facebook, notează Agerpres.ro.

El a spus că este în permanent contact cu ministrul Mediului, care monitorizează situaţia, dar şi cu celelalte autorităţi responsabile, pentru ca toată lumea să intervină rapid şi să limităm cât mai mult efectele asupra oamenilor.

"Am convocat un Comitet Naţional pentru Situaţii de Urgenţă pentru a aproba acordarea unor ajutoare pentru oamenii din Ighiu, judeţul Alba. Sunt în permanent contact cu ministrul Mediului care monitorizează situaţia, dar şi cu celelalte autorităţi responsabile pentru ca toată lumea să intervină rapid şi să limităm cât mai mult efectele asupra oamenilor", a mai transmis premierul.

Sursa foto: Guvernul României/ Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri