MIPIM (Marché International des Professionnels d'Immobilier), cel mai important targ de investitii imobiliare, a debutat pe 8 martie, la Cannes. Cuvantul de deschidere i-a apartinut lui Boris Johnson, primarul Londrei, intrucat Marea Britanie este tara de onoare a editiei din acest an.
Targul MIPIM se desfasoara in fiecare an, la Cannes, in luna martie. Editia din acest an va reuni peste 1.700 de companii interesate de investitiile imobiliare, fiind asteptati peste 4.000 de participanti. Din Romania, la MIPIM participa 55 de persoane, dintre care 16 sunt expozanti. Compania lui Dinu Patriciu este prezenta prin 16 persoane.

Prima zi a targului imobiliar de la Cannes a debutat cu o serie de evenimente sustine de reprezentantii Marii Britanii, tara de onoare a MIPIM 2011. La ora 14:30, Boris Johnson (foto), primarul Londrei, a tinut un scurt discurs, care a marcat deschiderea oficiala a targului.

Conferintele s-au incheiat la ora 17:30, iar cocktailul a inceput doua ore mai tarziu. Printre subiectele abordate in prima zi s-au numarat: cele mai bune produse pentru a investi in Polonia, riscurile si avantajele Chinei, potentialul Frantei si incertitudinea Europei Centrale, toate din perspectiva investitiilor imobiliare.

Tot in prima zi, a fost anuntata tara de onoare a editiei de anul viitor, acest titlu revenind Germaniei.

Sursa foto: flickr.com/photos/mipimworld


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri