GTC are cinci complexuri rezidentiale in Bucuresti, in diferite stadii de dezvoltare. Dintre acestea, au fost finalizate Rose Garden din zona Colentina, cu 1.000 de locuinte si prima faza din Felicity din nordul Bucurestiului. Pentru Felicity, faza a doua, totalizand 212 apartamente, va fi livrata in martie 2012.

Astfel, din cele doua proiecte, in 2012 vor fi finalizate in total 1.232 de apartamente, potrivit datelor companiei, GTC a vandut pana la sfarsitul anului trecut 656 de locuinte, din care 34 de unitati in 2010. Pentru restul locuintelor GTC se asteapta sa gaseasca cumparatori pana in 2014.

Celelalte trei proiecte rezidentiale, in care GTC detine participatii intre 67% si 70%, vor atrage investitii totale de peste 300 milioane de euro, din care 62 milioane de euro au fost deja realizate.

Citeste si:

Pe langa investitiile rezidentiale, GTC mai detine in Bucuresti imobilul de birouri City Gate, evaluat la aproape 174 milioane de euro si trei centre comerciale Galleria, la Piatra Neamt, Buzau si Suceava, a caror valoare este de circa 60 de milioane de euro. Totodata, in acest an, GTC a anuntat ca va finaliza un centru comerciale Galleria la Arad, cu o suprafata de 33.600 metri patrati.

Potrivit estimarilor companiei, mall-ul va genera venituri din chirii anuale de circa sapte milioane de euro, in timp ce valoarea de piata a proprietatii este de 42 milioane de euro.
GTC este cunoscut pe plan local pentru dezvoltarea si vanzarea cladirilor de birouri America House si Europe House, din zona Piata Victoriei. Compania activeaza pe pietele din Polonia, Ungaria, Serbia, Croatia si Romania.