Vilele insiruite din Cosmopolis au trei camere, dispuse pe parter si etaj, iar pretul unei locuinte este de 90.000 euro plus 5% TVA. Proiectul Cosmopolis este amplasat pe Soseaua de Centura, in comuna Stefanestii de Jos, din Ilfov.

“Noua oferta a avut un mare succes, pana acum a fost promovata doar prin marketing direct catre baza de date Cosmopolis. Pentru ca au fost facute rezervari inca din stadiul de proiect, am decis sa o marketam anterior livrarii” explica Ahmet Buyukhanli, actionarul majoritar Opus Land Development.

Pana in prezent, in cadrul ansamblului a fost finalizata prima faza compusa din 586 de apartamente care a fost vanduta integral. Lucrarile la faza a doua au fost demarate, 48 de unitati din aceasta etapa fiind terminate, iar alte 125 urmand sa fie livrate pana la finalul acestui an. Din faza a doua au fost vandute aproximativ 30% din apartamente, potrivit dezvoltatorului.

Citeste si:

Preturile locuintelor din Cosmoplis sunt de 38.000 euro plus 5% TVA pentru garsoniere, 55.800 euro plus 5% TVA pentru apartamente cu doua camere si 62.000 euro plus 5% TVA pentru cele cu trei camere. Pretul mediu in faza a doua este de 800 euro/mp plus 5% TVA, spun cei de la Opus.

Investitia totala estimata pentru acest proiect, care are ca data finala de executie anul 2014, este de circa 700 milioane euro. In septembrie 2008, GarantiBank a extins cu 20 milioane euro linia de creditare pentru primele doua faze ale Cosmopolis, pana la 50 milioane euro.