H&M deschide un magazin de 1.600 mp in Sun Plaza

Retailerul suedez de imbracaminte H&M a inchiriat 1.600 de metri patrati in centrul comercial Sun Plaza din zona Berceni, unde va deschide in noiembrie al saselea magazin din Bucuresti, astfel ca mall-ul va ajunge la un grad de ocupare de aproape 100%, conform Mediafax.

Magazinul se va intinde pe doua etaje, potrivit companiei austriece S Immo, dezvoltatorul centrului comercial. Printre cele mai recente tranzactii incheiate de H&M se numara si Atrium Center, Lotus Oradea si Electroputere Parc, potrivit consultantului DTZ Echinox, care a intermediat tranzactiile.

H&M a deschis, din luna martie pana in prezent, cinci magazine in Bucuresti si unul in Brasov si mai are programate pana in noiembrie alte trei lansari, in afara celei din Sun Plaza.

Cu o suprafata totala inchiriabila de 81.000 metri patrati, Sun Plaza a fost deschis in luna februarie 2010 si este localizat in sudul Bucurestiului.

S Immo, detinuta de Erste Group si Vienna Insurances Group, investeste in proiecte imobiliare din Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, Croatia, Romania si Bulgaria.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Setari Cookie-uri