GolinHarris va asigura servicii specializate pentru comunicarea corporate, cu accent pe gestionarea si implementarea strategiilor in earned si owned media. Echipa care coordoneaza contul CBRE este formata din Monica Botez – Client Service Director, Alina Popa – PR Manager si Anca Scarlat – Media Relations Specialist.

“Am ales GolinHarris pentru puternica expertiza pe real estate, gandirea strategica si entuziasmul echipei, care ne-a demonstrat o foarte buna intelegere a business-ului nostru”, a declarat Razvan Iorgu (foto), managing director CBRE Romania.

CB Richard Ellis Romania (CBRE) ar putea fi pe locul al patrulea in topul consultantiilor imobiliari dupa afacerile din 2010, desi compania nu si-a raportat inca datele pe anul trecut la Ministerul de Finante. In 2009, CBRE a afisat o cifra de afaceri de 2,17 milioane de euro si pierderi de 2,38 milioane de euro.

Citeste si:

Conducerea companiei a fost preluata in primavara de Razvan Iorgu, care isi propune sa readuca CBRE in top trei consultanti imobiliari.

GolinHarris Bucuresti (fosta Lowe PR) face parte din grupul Lowe Romania, fondat in 1993 de Veronica Savanciuc si Paul Radu, din care mai fac agentiile: Lowe&Partners (creatie), Initiative si Brand Connection (achizitie de spatiu de publicitate), HyperActive (comunicare digitala) si MedicOne (divizia specializata in comunicare medicala).