Compania farma Reckitt Benckiser va ocupa aproximativ 1000 de metri patrati in cladirea de birouri Metropolis, printr-o tranzactie consiliata de compania de consultanta The Advisers / Knight Frank.
Pentru Reckitt Benckiser tranzactia inseamna atat o relocare cat si o extindere fata de spatiul ocupat precedent in Bucuresti pe Bulevardul Dacia. Compania se alatura listei de chiriasi actuali ai complexului situat pe bulevardul Iancu de Hunedoara, printre care se numara Advent, Parexel si Citroën. Mutarea echipei Reckitt-Benckiser in noul spatiu, cu o suprafata totala de 973 de metri patrati, se va realiza incepand cu 18 martie.

“O data cu cresterea unei companii, upgrade-ul de spatiu vine natural, atat in ceea ce priveste suprafata, specificatiile tehnice cat si localizarea. Un procent considerabil din tranzactiile actuale de pe piata revine acestui tip de cerere de upgrade”, a declarat Horia Moldovan, associate director office division The Advisers / Knight Frank, consultantul care a tranzactionat inchirierea unui procent de 40% din totalul spatiului de birouri din Metropolis Center.

Complexul Metropolis Center dispune de o suprafata totala inchiriabila de 27.800 de metri patrati, dintre care 11.000 sunt destinati spatiilor de birouri de clasa A dispuse pe sapte etaje. Restul spatiului cladirii este repartizat cu succes galeriei comerciale de la parter, restaurantului Loft, aparthotelului Starlight si unei parcari subterane cu o capacitate de 186 de locuri.

Metropolis Center a fost dezvoltat de catre grupul austriac Soravia si pastreaza parte din fatada si structura fostei tipografii “Cartea Romaneasca”.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri