Mai multi chiriasi si-au prelungit contractele de inchiriere in Iride Business Park si North Center, proiecte de birouri aflate in portofoliul Immofinanz Group in ultima perioada.

„Gradul solid de ocupare local in segmentul de birouri, de 90,4% la finalul primului trimestru al anului financiar 2013/2014, arata ca suntem perfect pozitionati pe aceasta piata. Vom continua angajamentul nostru pentru piata din Romania si in perioada urmatoare. Avem in vedere in continuare proiectele aflate in stadiul de analiza in vederea re-activarii acestora atunci cand piata va arata o evolutie corespunzatoare”, a declarat Eduard Zehetner, CEO al Immofinanz Group (foto).

Iride Business Park si-a marit gradul de ocupare cu 8,62% in urma ultimelor contracte incheiate. Astfel, Japan Tobacco International, chirias de lunga durata, inca din 2002, si-a prelungit contractul de inchiriere pe o perioada de cinci ani, pentru o suprafata de 7.100 metri patrati.

IC Companys, companie producatoare de articole de imbracaminte, este de asemenea chirias al Iproiectului din 2004. Compania si-a prelungit contractul pentru o suprafata de 630 metri patrati pentru o perioada de inca cinci ani. RX Atelier, companie care ofera echipamente de imprimare si copiere si servicii de mentenanta pentru acestea, si-a extins recent contractul de inchiriere pentru o perioada de inca cinci ani, pentru o suprafata de 275 metri patrati.

Iride Business Park se afla in nordul Bucurestiului in cea mai noua zona de birouri din capitala, aflata la 15 minute de aeroport. Parcul de birouri are o suprafata inchiriabila de 92.878 metri patrati.

Citeste si:
Hagag investeste 14 mil. euro intr-un proiect de birouri din Bucuresti
Hagag Development Europe...

Pe de alta parte, North Center si-a marit gradul de ocupare de la 45% la 73,4%, in ultimele noua luni. Cele mai recente contracte incheiate au fost cele semnate cu doi chiriasi deja existenti: Bunge, un jucator important in industria agriculturii, si URS Corporation, companie integrata in domeniul ingineriei, constructiilor si serviciilor tehnice. Ambele companii si-au prelungit contractele pentru o perioada de trei ani. Bunge ocupa o suprafata totala de 1.510 metri patrați, iar URS Corporation are o suprafata totala de 1.500 metri patrati.

North Center este situat in zona Pipera si are o suprafata inchiriabila de 9.628 metri patrati.

Immofinanz detine 9 proiecte de birouri operationale in Romania cu o suprafata inchiriabilita totala de peste 200.000 mp, o valoare de peste 350 mil. euro si o rata de ocupare de peste 90%.

Citeste si:
Reynaers: Nu este nici pe departe usor sa faci business in Romania
Daniel Popa, Reynaers...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Cine este fericit la munca? Si de ce?