Compania imobiliara Adama, detinuta de grupul Immofinanz, l-a numit pe Laszlo Csiki (foto), fost manager in grupul Metro, in functia de CEO al companiei, detinata anterior de Andreas Holler.

Andreas Holler isi va continua activitatea in cadrul Immofinanz Group, preluand responsabilitatea constructiei de apartamente in Austria, fiind numit membru in Consiliul de Administratie al BUWOG Group, liderul pietei de proprietati rezidentiale private din Austria, cu un portofoliu de aproximativ 35.500 apartamente in Austria si Germania.

Laszlo Csiki vine din piata de asset management, sector in care detine o experienta vasta. Incepand cu noiembrie 2011, a ocupat functia de head of corporate asset & facility management pentru estul Europei in cadrul Metro Group.

De-a lungul ultimilor 15 ani, Csiki a detinut diverse functii de conducere, asumandu-si responsabilitati operationale si regionale ca managing director pentru Metro Group Retail Real Estate Romania si regional director pe Europa Centrala si de est al Metro Group Asset Management.

Nascut in Romania, Csiki detine o Diploma in Economie obtinuta la Universitatea Libera din Berlin, completata de absolvirea Masterului „Science Real Estate” organizat in parteneriat de trei universitati: Universitatea Nottingham, Universitatea Tehnica din Budapesta si Universitatea Economica din Budapesta.

Citeste si:
Commons deschide un spatiu de coworking in Victoria Business Park
Commons deschide un nou...

Andreas Holler, fostul CEO al Adama in Romania, a ocupat functia de membru in Consiliul Executiv Adama inca din noiembrie 2011, gestionand preluarea companiei de catre Immofinanz Group. Acesta s-a ocupat in mod direct de procesul de integrare in cadrul grupului cu scopul de a valorifica schimbul de sinergii dintre cele doua companii.

Adama a demarat in 2012 si 2013 noi etape de dezvoltare pentru Edenia Titan 2 si Evocasa Optima 2 in Bucuresti, respectiv Copou Bellevue in Iasi. In plus, in 2013 s-a inregistrat un ritm al vanzarilor in crestere cu 25% comparativ cu 2012.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
CBRE are un nou director de resurse umane