Producatorul de medicamente Sanofi Romania a devenit primul chirias in cea de-a doua cladire de birouri a compleului Green Court Bucharest, dezvoltat de grupul suedez Skanska in zona Floreasca, suprafata inchiriata fiind de 2.200 de metri patrati.

Sanofi Romania a fost reprezentata de catre Jones Lang LaSalle. Pana in prezent, Skanska a inchiriat aproximativ 19.000 de metri patrati din intregul complex, cladirea A (19.500 mp) si B (18.000 mp). Pe langa Sanofi Romania, Orange Romania si Schneider Electric au ales de asemenea sa devina chiriasi ai Green Court Bucharest.

"In ceea ce priveste progresul constructiei cladirii B, in momentul de fata efectuam lucrari de structura, iar in curand vom incepe lucrarile la fatada cladirii", a declarat, intr-un comunicta Marcin úapi˝ski, presedintele Skanska Property Romania, informeaza Mediafax.

Cladirea B din Green Court Bucharest va oferi un spatiu total inchiriabil de aproximativ 18.000 metri patrati, din totalul de 52.000 metri patrati ai intregului complex. Cea de-a doua cladire va avea 12 etaje si 3 niveluri de parcare subterana, cu 315 locuri disponibile. Finalizarea cladirii este planificata pentru trimestrul doi 2015.

Contractul pentru constructia cladirii B are o valoare de 20 de milioane de euro, investitia si lucrarile de constructie fiind derulate de de Skanska Commercial Development prin subsidiarele Skanska Property Romania si Skanska Construction Romania.

Cat costa si de ce ai nevoie...
Citeste si: Stai cu chirie? Cum poti sa scapi de vizitele dese ale proprietarului

Prima faza a proiectului, cladirea A, va fi finalizata in trimestrul al treilea al anului in curs. Skanska a anuntat in august anul trecut investitiile de 46 milioane euro pentru prima faza. In primul imobil din complex, totalizand 19.500 metri patrati, Orange a inchiriat 8 din cele 12 etaje, astfel ca prima faza are un grad de inchiriere de 90%.

Skanska Romania si-a inceput activitatea in anul 2011 si face parte din grupul Skanska, unul din cele mai mari din domeniul dezvoltarii imobiliare si constructiilor.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Primaria incepe reabilitarea: Blocul Rosenthal, in reparatii