Compania Construct Aprodex, detinuta de Gursel si Halit Ozturkmen, va dezvolta un proiect rezidential de 230 de apartamente, MetroCity Academiei, in apropiere de Academia Militara.

Dezvoltatorul imobiliar va investi aproximativ 10 milioane de euro in dezvoltarea MetroCity Academiei. MetroCity Academiei va avea 230 de apartamente, primul bloc, avand 12 etaje cu 110 unitati, urmand a fi terminat la finalul acestui an iar restul, amplasate intr-un bloc cu doua tronsoane, urmand a fi finalizate la jumatatea anului viitor. Proiectul este finantat de catre Garanti Bank.

Ansamblul rezidential, dezvoltat pe un teren de aproximativ 7.000 de metri patrati, este amplasat la 300 de metri de noua statie de metrou Academia Militara, pe Strada Ion Garbea, cu vedere spre Academia Militara si in apropierea Parcului Romniceanu. Vor fi disponibile locuri de parcare subterane, iar la parterul cladirilor vor fi amenajate spatii comerciale.

Dezvoltarea conceptului MetroCity Academiei a durat aproape doi ani, iar compania imobiliara Coldwell Banker Affiliates of Romania a fost implicata in toate fazele de planficare si pre-constructie. Principala caracteristica a MetroCity Academiei este reprezentata de faptul ca spatiile comune reprezinta un procent de doar 10%.

Dezvoltatorii MetroCity Academiei promit o reducere de 30% a costurilor anuale de intretinere

”Spatiile comune detin un procent de 15% si chiar mai mult in majoritatea ansamblurilor rezidentiale noi. Am reusit sa eficientizam proiectul din punct de vedere al constructiei, fara a face rabat de la conditiile locative specifice unui proiect rezidential destinat clasei medii, rezultand astfel o reducere de aproximativ 30% a costurilor anuale de intretinere pentru un locatar”, a declarat Bogdan Ghindea, project manager din partea Coldwell Banker Affiliates of Romania.

Coldwell Banker Romania o...
Citeste si: Georgia Cailean, noul CEO al Coldwell Banker Romania

Preturile locuintelor din cadrul MetroCity Academiei pornesc de la 56.700 de euro + TVA pentru un studio cu o suprafata construita de 66 metri patrati, de la 62.000 de euro + TVA pentru un apartament cu doua camere cu o suprafata construita de 67 metri patrati si de la 87.000 de euro + TVA pentru un apartament cu trei camere, avand o suprafata construita de 97 metri patrati. MetroCity Academiei va participa si la Targul Imobiliar National, care va avea loc intre 16 si 19 aprilie in Piata Constitutiei, unde preturile apartamentelor din cadrul proiectului vor fi cu pana la 4% mai mici.

Coldwell Banker Affiliates of Romania este compania cu cea mai extinsa activitate pe segmentul rezidential, fiind manager si agent exclusiv pentru peste zece proiecte rezidentiale de mari dimensiuni, printre care Alia Apartments, Cosmopolis, Onix Residence, Pipera CityLights si Rose Garden. Compania a tranzactionat direct de la dezvoltator, numai in Bucuresti, peste 1.000 de locuinte noi in 2014.

Coldwell Banker Affiliates of Romania ofera servicii de consultanta, brokeraj si management al proprietatilor imobiliare pe toate segmentele pietei: rezidential, birouri, industrial, terenuri si investitii. Compania are in prezent 45 de sucursale – cincisprezece in Bucuresti si cate una in Alba Iulia, Arad, Bacau, Baia Mare, Bistrita, Botosani, Braila, Bran, Brasov, Campulung, Cluj-Napoca, Constanta, Drobeta-Turnu Severin, Galati, Iasi, Miercurea Ciuc, Onesti, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Rasnov, Satu Mare, Sfantul Gheorghe, Suceava, Targu Mures, Turda, Vaslui, Zalau si Zarnesti.

Majoritatea locuintelor noi,...
Citeste si: In ce orase regionale au fost livrate cele mai multe locuinte noi?


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
UPDATE:Devoltatorii turci ai proiectului MetroCity Academiei, arestati