Grupul francez Union Investitii a demarat, marti, la Galati constructia celui de-al doilea Euromall din Romania, dupa cel de la Pitesti

Complexul comercial Euromall va fi construit in centrul municipiului Galati, pe o suprafata de 50.000 metri patrati, si va avea cinci niveluri. Din suprafata totala, 24.000 metri patrati reprezinta suprafata inchiriabila.

Complexul comercial va include un supermarket modern cu o suprafata de 2.500 metri patrati, 220 de magazine, o farmacie, restaurante si cafenele moderne. Un etaj intreg va fi destinat zonei de distractii, cu acces separat, care va fi deschis non-stop. Acesta va cuprinde sapte sali de cinema cu peste 1.100 de locuri, un cazino electronic, bowling, food court si o sala de biliard.

Lucrarile de constructie ale centrului comercial Euromall vor incepe in luna mai a acestui an si se vor finaliza in luna noiembrie 2007. Valoarea totala a investitiei va depasi 40 de milioane de euro.

''Euromall Galati va crea peste 3.000 de locuri de munca directe si indirecte, oferind magazine la standarde europene si posibilitati diverse de petrecere a timpului liber pentru locuitorii din Galati si din orasele invecinate", a declarat, citat de Rompres, Bernard Braka, managerul proiectului.

Union Investitii este o companie cu capital francez, fondata de un grup de investitori care detin un lant de 27 de complexe comerciale in Franta si au o vasta experienta in mall-uri si complexe comerciale.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Setari Cookie-uri