Complexul comercial Euromall va fi construit in centrul municipiului Galati, pe o suprafata de 50.000 metri patrati, si va avea cinci niveluri. Din suprafata totala, 24.000 metri patrati reprezinta suprafata inchiriabila.

Complexul comercial va include un supermarket modern cu o suprafata de 2.500 metri patrati, 220 de magazine, o farmacie, restaurante si cafenele moderne. Un etaj intreg va fi destinat zonei de distractii, cu acces separat, care va fi deschis non-stop. Acesta va cuprinde sapte sali de cinema cu peste 1.100 de locuri, un cazino electronic, bowling, food court si o sala de biliard.

Lucrarile de constructie ale centrului comercial Euromall vor incepe in luna mai a acestui an si se vor finaliza in luna noiembrie 2007. Valoarea totala a investitiei va depasi 40 de milioane de euro.

Citeste si:

''Euromall Galati va crea peste 3.000 de locuri de munca directe si indirecte, oferind magazine la standarde europene si posibilitati diverse de petrecere a timpului liber pentru locuitorii din Galati si din orasele invecinate", a declarat, citat de Rompres, Bernard Braka, managerul proiectului.

Union Investitii este o companie cu capital francez, fondata de un grup de investitori care detin un lant de 27 de complexe comerciale in Franta si au o vasta experienta in mall-uri si complexe comerciale.